Despre mine

Bine ai venit în casa mea virtuală!

Sunt mare iubitoare de oameni.

Îmi iubesc viața, țara, orașul în care trăiesc. Sunt optimistă și când am un țel nimic nu mă poate abate de la a-l împlini.

Cred cu tărie în potențialul uman și în resursele nesecate ascunse în fiecare dintre noi. Multă vreme am considerat că am pornit cu stângul în viață, provenind dintr-o familie modestă, supusă provocărilor. Mai târziu aveam să îmi schimb perspectiva și am ajuns să înțeleg că acela a fost cel mai bun avantaj posibil pentru mine. 

Lipsa resuselor materiale mi-a oferit lecția creativității, o apreciere a lucrurilor simple. Presiunile sociale m-au învățat toleranța, empatia față de suferința altora, iar insuportabilitatea situației m-a forțat să îmi devin propria salvare, să muncesc din greu încă de la vârste fragede pentru un viitor mai bun.

Toate astea mi-au oferit șansa de a îmi crea propriul destin, folosindu-mă de resursele interne de care dispuneam. 

Acest lucru a rămas fundamentul vieții mele: resursele interne care transformă realitatea din jur. 

Mă înconjor de oameni care au făcut și fac același lucru și visul meu este să influențez viețile cât mai multor copii exact așa: prin a le arăta că nu te definește contextul, ci resursele interne, felul în care le folosești, direcția în care mergi și tăria cu care crezi în visul tău. 

Înainte de a fi despre mine, blogul ăsta îmi doresc să fie despre viață și puterea de a ți-o clădi, despre victorii asupra propriei persoane, despre credința că poți face orice dacă ești gata de efort susținut și mai ales despre ceva așa banal, dar important și foarte des trecut cu vederea – bucuria de a fi.

Lasă un răspuns